Tjenester

Farger betyr alt for trivsel og glede. Det gjelder enten du er hjemme eller oppholder deg der du jobber. Vegger, tak og gulv slites av bruk og sollys og må fornyes og vedlikeholdes. Smak og stilretninger forandre seg også. Det er utrolig hva maling og farger kan bety for miljøet der du bor og arbeider.

Petter Bjarnoll Malermester utfører alt av innvendig og utvendig malerarbeid. Ingen malerjobb er for liten og ingen er for stor. Vi utfører malerjobber for både private, for det offentlige og for næringslivet. Våre oppdrag omfatter alt fra mindre private oppdrag til større rehabiliteringsjobber. I tillegg til malerarbeid utfører vi også tapetsering og flislegging av gulv og vegger.

Og husk at et godt resultat alltid bygger på et fagmessig godt utført grunnarbeid. Avhengig av kundens ønsker og eksisterende flater kan grunnarbeidet omfatte både plating, sparkling og støping.

Snakk med Petter Bjarnoll Malermester før du går i gang. Vi vet hva som skal til for at du skal bli fornøyd.

Tenker du nybygg eller rehabilitering av våtrom, bad eller vaskerom, kan våre dyktige fagfolk hjelpe deg. Vi kan gjøre deler av jobben eller vi kan tilby deg komplette nye våtrom. Totalrenovering kan omfatte både rivningsarbeid og oppbygging av nye gulv og vegger med isolasjon, plating, støping av gulv, malerarbeid og flislegging.

Sammen med våre underleverandører leverer vi alle typer fliser og alt inventar du trenger for et flott nytt våtrom.

Totalentrepriser kan også inkludere elektrisk installasjon og alt rørleggerarbeid.

BVN

Er kjøkkenet ditt slitt og klart for utskifting eller rehabilitering? Petter Bjarnoll Malermester har lang erfaring og mange fornøyde kjøkkenkunder. Vi kan rehabilitere tak, vegger og gulv og vi kan montere akkurat den kjøkkeninnredningen du ønsker. Trenger du hjelp til prosjektering og planløsning, hjelper vi deg gjerne med det også.

Vi har erfaringen som skal til og du har kanskje noen gode ideer du vil gjennomføre. Sammen kan vi helt sikkert skape ditt nye drømmekjøkken.

Totalentrepriser kan også inkludere elektrisk installasjon og rørleggerarbeid.

Gamle slitte gulv og trapper kan bli som nye. Nøkkelen er fagkunnskap og erfaring. Mulighetene er mange. Gulv og trapper kan slipes, lutes, lakkes og males. Vi kan gi deg alternativene før du bestemmer deg. Ønsker du helt nye gulv eller skal bygge en ny trapp hjelper vi deg gjerne med det også. Spør oss om legging av parkett, furugulv, fliser og alle typer gulvbelegg. Utvalget er enormt og mulighetene er utallige. Sammen med våre fagfolk finner du helt sikkert det du er på jakt etter.

Petter Bjarnoll Malermester har i mange år prosjektert og utført utallige vellykkete oppdrag innen bygging og montering av innredninger til lager og garderober til private, butikker og bedrifter. Ikke alle standard innredninger og garderober passer akkurat der de er tiltenkt. Takhøyden er for lav, målene stemmer ikke, eller vinklene blir feile. Da kan vi hjelpe deg med ideer, materialvalg og spennende løsninger som dekker akkurat ditt behov.

Vi utfører også design, bygging og montering av innredninger til messer og stand. Vi hjelper deg gjerne med kreative løsninger som garantert tiltrekker seg kunder og besøkende. Har du noen ideer selv, hjelper vi deg videre slik at du får akkurat det du har tenkt deg.